Gambar kesukaan :)

gagah
Kawan-kawan aku selalu bertanya :

Bestla jadi kau gagah..

eera,mesti kau banyak duit..

soalan yang aku memang kadang-kadang sakit hati,malas,myampah.nak jawap.. tp aku senyum kan aja.benda benda ni kene ade usaha keras!ya usaha keras!aku jarang nak duduk depan tv,goyang2 kaki.xpernah aku buat macam tu.aku ade duit nak belanje korang korang.g jalan jalan.vacation.trip.. sebab aku kerja kuat!!

isnin-jumaat(siang) : aku kerja.. macam biasa 8jam sehari

isnin-jumaat(malam) : aku ade buat part time.kat kedai makan..aku dah kenal tauke ni dah lama.so bila aku balik keje awal and xde nak buat ape2.aku g kedai dia,tolong.. dapatla sikit makan ngan rm10

sabtu & ahad : (aku xdapat Nak tulis ,banyak)

so.memang aku sentiasa akan sibuk.korang pon.. aku tahu korg pon tengah bekerja kuat.gudluck jugak.aku doakan korang dimurahkan rezeki.. so samer2 kite mencari rezeki dengan halal.tanpa sebarang merungut! oyehhh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: