Archive for May, 2009

okay..tibe tibe rasa nak menulis dengan serius. kot?

Posted in Uncategorized on May 30, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

ape.? ape korang ni? aku taktahu laa.. nak cakap. nak explain. kenape perlu compare kami dengan photographer2 wedding? dengan photographer2 korporat? photographer2 otai? kenape?!!

Tolonglaa.. bagi aku. aku xsuka.! kerja kami bukan berphotography je. kawan aku ada, arkitek,engineer,kerani, pegawai bank, bisnes restoran,pekerja restoran.. so korg xperlu nak komplen kalau gambar yg kitorg amik ni tak ikot floor photography yang betul?? aku dah rimas..
sangat rimass!!

Aku jadi sangat sangat meluat dengan statmen mcm ni! aku memang suka begamba. ya! syok sendiri! aku memang suka.. xdapat bayarn pon xpe. asalkan bila kitorang pergi travel.. ade gamba untuk kitorang kenang-kenang kan?

so.please! jangan compare ape2. kawan2 aku yg kat luar sane..pleasee jugak!! tolong.. jangan buat aku meluat!!
gamba untuk korg

statmen korang malam tu.memang buat aku rasa menyampah!! aku xsuke. kalau korang xsuke statmen ni! please jangan tgk gamba gamba aku.aku xsuruh pon korg masuk sini..

Yang selalu masuk sini tpi tak komen. tengkiu!! nanty kite begambar same same ea. hehe! (peningkatan draf wordpress ni makin banyak pengunjung.xpela.xde org komen pon xpee..) hehe..

( ok gak tuh dorg compare compare mcm ni.huahua )

Advertisements

Bersenam !

Posted in Uncategorized on May 29, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

gagahhari sabtu? bangun awal? pukul 7 plak tuh? aku dah la tidur lambat semalam. bukan ape. tak leh tidur. mate dah macam mata beruang .. pikirkan ade plan.. gagah kan jugaa .~
bilikBest betul dapat g joging (aida lambat! ) dah joging main badminton pula.. haih! rase tenang kepale lutut punye lutut. peluh , air atas kepale bawah ketiak, celah kangkang sumer keluar laa.. miahahha..
pastu pekene nasik lemak denganteh ais! melelehhh tekak korang bace..
hehe.
err gambar kat aida..

Susah sebenarnya Nak Jadi Senang ..

Posted in Travel on May 28, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

2
1

Aku kene kuatkan mental dan Jiwa sekarang ni . Habes Citer !
Wake up Gagah !! wake up!

Tapak kaki : Gua letihh wehh…

semalam punya hal

Posted in Uncategorized on May 26, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

l_33058972da1f1cecfaba828f27fc52c5
Balik-balik sampai rumah. aku terus tidor. sebb pukul 1 kang nak keluar tenguk man u vd barca kat mamak. Alang alang leh makan sekali. semangat ni pakai baju man u.. minyak wangi bagai la.. abang aaku dengan rambut pacak pacak nya.. semnagat! sebab aku yakin CR7 aku akan membuat aksi terbaekk punyelaa..

Abang aku pakai baju kaler putih.aku pakai kaler merah. sampai je dekat mamak ,perhh punyalaa xhingat! ramai gile orang anak bini ,mak tiri sume ade laa.time tuh game nak stat dah. roti planta dengan teh tarik menu untuk pagi tuh..

Tapi yang buat semangat.time game dh stat players man u masuk je.sumer berdiri!! gilee xhingat! spoting gilee laa ;jiran-jiran; aku nih..

minit ke-10 dah kene bolos? apehal!!?? gua dah cuak dah time ni. dh la kitorang je pakai baju man u.(ade beberape lagi yg pakai kat hujung sanee) , gua cakap dengan abang gua.. nak cabut dulu ke ape.. abang gua cakap..relax2. banyak masa lagi.. yang buat lagik terbeliak mate gua.time messi tanduk terus gol!
gua mcm nak bukak baju dh timee tuh.

sekali gua pandang abg gua , cempiang punye abang! dan dan dia bawak sweter pakai pastu. efjuhdkshbsoitreghdshq!!

l_905f4329181a49f8902b4aa6ba05131a
Gua dah bet ngan member gua semalam.. habehh laa?

damn
Man utd 0 Barcalona 2

2hari- [masih lagik dengan mood genting]

Posted in Travel on May 25, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

disebabkan plan A xjadik.Aku terpaksa buat plan B. plan B ialah.. menuju ke rumah kakak ipar. mengambil handphone dan jugak mengadu masalah! (ya mengadu masalh dengan kakak ipar, cool tak korang) miaha.

Aku memang anak derhaka kadang2.dah pergi seremban! alang-alang pergilaa kampung halaman kat rembau.tp haremm!last2 balik terjumpa abang aku ,apak aku,mak aku di rumah kakak ipar aku. xker gampang!

Mula la buat muka lapaaa.. terus abang aku ajak pergi a’famosa family’s day dia! menjadi-jadi perangai benguk dia tuh miahaha.so dua hari aku di a’famosa bersama rakan-rakan seopis dia. hahahahaha! dorang kelakar,dan kami semua kawan sekarang! 🙂

Aku menang games jugak! dapat lampu ikea!balik2 ingat nak pasang.sekali mentol xde..sebb aku nak sangat lampu ikea tuh.sekali..alhamdulillah..dapat!!

gentinghmm masih lagik didalam mood mencari beg duit yang xjumpe jumpe.sebab aku yakin benda tu tercicir diirumah!

-hausemate(abang2 aku) dah pon booking tiket pelawanan man u vs malaysia.. siap leh masuk tranning tu. aku je belom! aku xde duit nak beli .. tapi aku sangat sangat nak jumpe bekas bekas boyfriend aku tuh.. korang.. simpati tak dengan aku. satu je tiket..please!! uhukk uhuk..

S E L A M A T T I N G G A L M O O D G E N T I N G !!

Misai kusut-Masai

Posted in my sayangs on May 22, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Aku bercakap ni bukan lah beerti aku ade misai.apentah lagi masai.. haha manusiaa (memusingkan badan kebelakang,emo gaya percakapan seperti saloma)sudahlahh!..

Aku tengah menaip sambil makan nasik lemak pagi tadi. basi x basi aku Nak makan jugak! sebab aku dah tahap lahap xhingat.dengan purse aku ntah mane mane ilang.cari kat rumah takde.kat dalam beg pon xde.dalam kain pelekat abang aku pon takde.. mana ko pergi wallet/purse/dompet oi!!aku bukan ape. duit memang la xde dalam tu (tpo)..

Aku risaukan ic,kad2 bank,kad cinta,gambar bf lama.bayangkan lah aku pergi kerje naik bus.dalam bus tuh orang indon,myamar punye la besepah2 mcm lalat. dengan rupe aku yang ala-ala indon versi rossa. risau gak kang xpasal2 kene tahan ngan polis. so jap lagik, aku kene balik rumah.carik balik semula.. Bad day betul! budus..!
bungetasya_rawkz

macam biasa. aku akan hadapi masalah sebegini dengan peace !!

tapak kaki :[aku jugak masih didalam mood genting. aida! aku rindu kau.  miahahhaa

seronoknye ke Genting highland

Posted in Uncategorized on May 18, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

4174_1078721285475_1149558363_30194486_3292518_n
“muke suci dari debu-debu dosa gampang..”

Aku sangat suka dengan gambar ni. gambar idaman kalbu pengarang pisank jantung sumo yo la. miahahhaha.tengkiu rj! tengkiup so much! memang xdapat nak ucap dengan kata kata. nahh!! flying kiss untuk u! sambut tauu.. tauu. haha

ruhaida rahim.rj nama yang tidak asing lagi dalam hati aku..cewah!seronok keluar dengan diorang!happening!sangat sangat!haha.boleh tak korang bayang kan. korang gelak hua hua hua dari pagi sampai ke malam.sampai ke tengah malam.tengah pagik!kul empat baru tidur.. satu moment yang aku xakan lupe kot.. 

5139

rj

1

aku memang sangat sangat ade masalah tidur time ni.haha ! bila korang tenguk gambar ni mcm siamang gagap! aku pulak rasa gambar ni sungguh sweet tak hingat.. sape nak kene cium meh sini.. miahahhahaa.. aku memang xsabar sabar nak tenguk gambar dekat camera rj .. gilelah.. kalau lah rj tuh perempuan comfirm aku peluk dia kuat2! hahhaha. so rj.. anda telepas satu pelukan dari saya ..haha

Lupe..nak story pasal family aida.weh family kau memang best.memang kaki makan.kaki ayam.kaki lombu.sumo ehh laa miahhahaha.. aku mule mule mcm takut nak singgah rumah memember.yela.. ape la.iskk memang tak boleh betul la. payah..mak aida pon best.cantik pon cantik.mude! baik..haih..terharu punye pasal.siap bungkus nasik impit bawak balik. miahhaha.bila aku tenguk suasana rumah aida. aku boleh rasa.family diorang seorang yang macam mana aku nak cakap ekk..

family dorang, ya.. bagus! boleh mendengar pendapat satu sama lain.ayah mendengar pendapat anak anak nye.dan begitu jugak anak anak nya. (aku xtahu bende ni betul ke tak.tp dari mata aku aku nampak benda tu)

satu family yang sangat cool .untuk aku..!bukan semua orang memiliki family yang begini.tak sumer! even family aku pon.. aida! kirim salam dekat keluarga kau ehh .

121

” aku dah Naik Solero !! muahahha menanah telinge aku naik time tuh…” walaupon