Archive for June, 2009

2 hari 3 malam yang memenatkan ?

Posted in wedding ,portraits on June 8, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

gah_0199
Bila nak shoot je.ade je benda tak kene.. masalah flash lah. lens la. batery la. memang benda benda ni aku selalu dapat bila aku shoot wedding. xkira laa aku ikut orang ke. ape ke. mesti ada prob, presure tuh tak payah cakaplah. semangat aku nak shoot memang 200% ! kalau boleh setiap gambar aku nak shoot terbaik. power. tapi masalah masalh yang kat atas nii yg selalu menganggu aku..

gah_9954

Bukan xprepare. dah prepare dah awal awal.cari setting sesuai. semua aku dah buat malam sebelom shoot! tapi.. kenape masalah ni mcm belaku lagi. sakit otak aku mcm ni. maybe aku kene blaja lagi.? masuk class ke? mungkin. ahaks! dan.. aku nak hangkat satu flash sony ngan lens 50mm ! doakan aku dapat.. itu saje yg perlu aku ade setakat ini.. Nak angkat D80 x agak agak la kan? .. boleh aku pinjam camera kau? hee.

gah_9928

– Btw thanks pada semua semua lah.sempat gak balik kampung jumpa mak bapak sebelom g shoot.. sampai rumah kul 3 pagi kot.. esok pagi kul 7 pagi dah bangun siap siap untuk job seterusnya. lalu je kampung kampung tuh asikk nampak orang jual durian je. kalau xde shoot ni konfem kami dah telan kulit2 durian sekali. miaha. memang panassss!!! panas terikkk. teruskan pegembaraan.. lepastu pekena ikan bakar. aduhh! melelehh.
Siti Nur Gagah’s Profile | Create Your Badge
Siti Nur Gagah's Facebook Profile

Good Luck Sitinurgagah !

Posted in my sayangs on June 5, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

cousin

im the darkness in the light
im the leftness in the right
im the rightness in the wrong
im the shortness in the long
im the goodness in the bad
im the saneness in the mad
im the sadness in the joy
im the ghost in the machine
im the genius in the gene
im the beauty in the beast
im the sunset in the east
im the ruby in the dust
im the trust in the mistrust
im the trojan horse in troy
im the tiger’s empty cage
im the mistery’s final page
im the stranger’s lonely glance
im the hero’s only chance
im the undiscovered land
im the single grain of sand
im the christmas morning toy
im the world you’ll never see
im the slave you’ll never free
im the truth you’ll never know
im the place you’ll never go
im the sound you’ll never hear
im the course you’ll never steer
im the will you’ll not destroy
im the half-truth in the lie
im the why not in the why
im the last roll in the die
im the old school in the tie
im the spirit in the sky
im the catcher in the rye
im the twinkle in your eye
im jeff goldblum in the fly
well….who am i?

Doakan gua dapat buat dengan baik, terbaik mungkin ! go gagah go..

Pengumuman !

Posted in Uncategorized on June 3, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

to My friend- tengkiu buat aku menangis arini. tengkiu sangat sangat. Aku xsangka kau akan buat keputusan macam ni. kau tolak aku. tolak lagi sorang. tak boleh ke kite go on macam biasa? xboleh??Bila kau text sms macam tu. aku rasa macam what the fish!man!!

Dan aku tibe tibe tekejut kau buat mcm ni? hei! itu bukan kau.kau bukan macam ni. aku sedih. aku xnak ‘hilang’ kau! aku jahat sangat ke? aku ni suke jage tepi kain orang sangat ke? aku telampau lurus ke?sampai mcm ni tuhan bg aku situasi macam ni.. okay. kalau itu kau nak.. aku sedih dengan keputusan kau.
kau mungkin boleh hadapi.. tapi aku?sorg lagi? espc aku!! aku xboleh hadapi benda ni. sebab aku tak kuat.
keputusan semua begantung pada kau.. kalau kau rasa nak cari aku.. satu pelukan luas aku bentangkan untuk kau.. kalau kau rasa hubungan kita betige sampai sini je.setakat ni je. apa boleh aku buat! hurmm..

Hari ni Aku Bersedih untuk kau dan kau !!

EDIT
Gamba kat atas ni xde kene mengene ngan citer

Berjuang !!

Posted in Uncategorized on June 2, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

ermmmm
Tekanan kat kepale aku ni 30% naik mendadak sejak akhir akhir ni.aku xtahu kenape .. maybe! tekanan aku mengenali terlalu ramai orang yang hebat! bagus! membuatkan aku pressure untuk seketika yang agak lama..
basikal
Bila kita explore banyak banyak benda. banyak (1000 kali) benda baru yang kite akan pelajari ! begitu juga aku..
Rasa kerdil gile! aku explore punye explore yaa.. makin lama aku makin tertekan.. makin tahu mana asal usul aku.. makin tahu kelemahan aku..makin tahu sikap sombong aku..