Congrats Cik Mun for engagement


edit92minggu sebelom  mereka ini betunang .aku selalu lepak dengan mereka..senang citer lepas balik pehentian.aku tibe tibe secare xlangsung rapat dengan cik mun ni.. dan sekarang aku kawan cik mun , bukan kawan ally ramly hikhik..time kerje kami kerje..time berjimba kami bejimba.. apehal? kalau aku kuar dengan mereka ade gua kacau idup luu ke ?? muehe..
edit00Sesampai je aku kat perak ,rumah cik mun ni.terus aku check in umah kawan dorang,dan skrg kawan kawan dorang kawan kawan aku.dan mcm biase.. nama aku kat sane still lagi GAGAH..belom lagi dicemari dengan nama nama yg sopan.ohh ya aku dah dapat mak ayah angkat lagi kat perakk tuh. ade lagi beberape negeri lagi jee cukop la mak mak bapak bapak angkat aku dalam malaysia ni. sabah/sarawak? ohhh mungkin..
dAde kisah lucu disebalikk gamba gamba yg aku tangkap ni..tuh cakap, bila kite shoot dalam keadaan kite seronok,happy semuanya menjadii..menjadi untukk aku yg jarang jarang nak shoot untuk wedding ataupon engagament..ade 3 orang yang bawak camera time majlis ni.so memang flash tak pernah tak menyala..  haa blasahhh saje la labu.haha
edit4Bukan penunang je yg penat begamba.kawan kawan penunang turut serta dalam shoot kali ni(aku xshoot sebab aku pon kene masuk gak dalam group foto happy friend ni,hehe..) sampai time sesi begamba lompat lompat katak.seluar encik tunang kepada cik tunang ni.koyakkkk dicelah kangkang. wakakkaa wakakaa.mungukkla ko nihh.ape ape pon.thanks pada korang.even penattt,letihh dengan majlis ni.korang still lagi bagi kejasama..
o
“gagahh datangg..dengan lenggang lenggok nyaa~” haha!

Advertisements

5 Responses to “Congrats Cik Mun for engagement”

  1. Ally Ramly Says:

    Yeha… theres my baby…

  2. sitinurgagah Says:

    ya your baby busukkk walalaaaa

  3. misshetrek Says:

    cantik smua gmbr!
    penat nk komen satu2.
    hahaha

  4. sitinurgagah Says:

    zana : hehehe apola.. kene improve lagik ni.. kene banyak lagik kene blaja..
    btw gamba gamba ni sumer ni lahir dr hati ikhlas aku 😉

  5. Tahniah…

    owhh mcm tu citer nye…suar koyak agegegege

    cantik picnye gah mybe salah satu sebabnya cik tunang tu cantik…manis jek senyum hehehe mak tergoda nyah ;p

    p/s: mane gambar lompat si katak lompat…katak bkn sebarang katak…sebab katak suar terkoyak???

    minta ampun ye encik tunang dan cik tunang (-_0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: