Archive for August, 2009

studio

Posted in gelak ketawa on August 29, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

dah lama aku impi kan nak shoot kat studio.dulu dulu ade,tapi gambar tuh dah ilang,sape ntah curik..ade orang dengki la tuh. tap arini,dibulan yang mulia ni..hehhehehe..berjaya jugakk .alhamdulillah..
studio
so, mcm mana?okay tak..hehe dorang kat atas atas ni.kawan kawan aku.kawan masa trip penang tuh, yasir je xde..sibuk katanye..kalau dia ade mesti lagi best, ermm..dn yang pasti,shoot kali ni memang dihadiri oleh kami kami je.bukan xnak ajak yang lain..ni pon kitorg xde plan,janji temu ke apa.. main redahh je..last last jadi mcm ni..ade aku kesahh??
studio raya
sendiri mahu ingat.. hahaha

cameron highlands

Posted in Travel on August 20, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

14Sabtu lepas,lepas jugak aku ke cameron highland.aku memang nak pergi sana.sebab aku xpernah sampai cameron sejak aku dah besar panjang ni.dengan xmandi dari ofis terus begerak ke cameron.ha, nasib baik ade zahid popart mansur.kalau tak..mesti aku dah mati kutu xde ‘boyfriend’ kat atas sane.
5memang relax la kat atas tuh,sambil minum teh ditempat yang sejuk.kene pulak dapat hotel 5bintang dengan harga yg bapak murah,mak bapak aku pon xtahu aku lepas ke cameron ni.huahua..time kat sana,kembung kat srawberry jela dalam perot ni.ahh syokk gile..lagi syok dapat lepak kat ladang teh,lagik syok pergi bersama sahabat yang tak bekire ssesen pon.ohh ya,actly mood aku spoil kat atas tuh bukan sebab ape.aku tension.dari ofis xbalik balik umah,dengan ic,camera tinggal umah,dan dan dh sampai atas.tension sikit!sebab aku ni lain daripada lain .kepale angin xsama kan.hehehe..wekk
167Gila babi,time kitorg syokk syokk tengah tangkap gambar potret kat ladang teh tuh,terjumpe lak bakul pekerja india mana ntah tinggalkan.terus kami buat shooting menggunakan bakul huahua..gila mcm bangsat bakul dia berat.mcm angkat mayat berdosa.hahahaa
2

Dah Nak Puasa ?

Posted in my sayangs on August 11, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Macam baru semalam je aku kat kampung bebuka puasa sama sama keluarga tersayang,mayang. Time tu sure aku rambut pendek,huduh lak tuh. dan tup tap. lagi xsampai sebulan je lagi puasa tu datang..
Teringat yang aku ni memang jenis xtahan puasa pon ekeke.sahur aku la orang fertama bangun untuk masak nasi untuk abang abang aku. dan dengan nasi yang aku masak tuh la telah memakan diri aku untuk tidak berpuasa pada tengahari pastu. cilakak betol !

Dan aku xbuleh tinggal kat rumah sorang sorang. Jangan harapla mau puasa . aku sedih dengan diri aku kadang kadang.hikhik.tapi kadang kadang aku cube untuk betahan tau,still lagi xbulehh.. cilakak punye setan!
dan tahun 2009 yang best untuk aku ni. bulan ramadhan yg mulia tahun ni. aku nak puasa habis habisan..Dan kalau korg nak tahu akuu tgh praktis bangun pagi pagi buta sejak akhir akhir ni.xcaye..kul 3,4 pagi korg meseg la aku,kalau korg xdapat tidur.
gagahs
SELAMAT BERPUASA UNTUK KORANG SUMER !