Archive for September, 2009

belakang tabir

Posted in wedding ,portraits on September 30, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

2
Tahniah kepada pengantin. tak sangka dia akan kahwin secepat ini. jodohkan? aku sebagai salah seorang kawan dia aku happy sangat sangat bila dengar dia nak kahwin.seronok la.sebab bila buat keputusan nak kahwin tuh. aku selalu lepak minum minum dengan dorang. pengantin lelaki pulak sporting gila. haih seronok aku tenguk pasangan macam ni. aku happy bila kawan kawan aku happy.. 35810Belakang tabir reception ni memang terbaiklah bagi aku. kawan kawan punye penangan la ni.sape tak pergi memang korang la antara orang orang yg paling rugi. peduli hape aku kalau korg sibuk? hehehe.cool gagah cool..walaupon budak class sha dulu aku dengan rol je yang pergi. tapi amat amat berbaloi sebab kitorang dapat lagi ramai kawan baru yang lagi best ‘dari korang’.. seyes apesal aku emo sangat ni wakakakaka..
sha aku sayang ko.ko kene ingat okay..aku harap even ko dah kahwin pon kite akan tetap lepak empat orang.aku sangat sayang friendship kita..hope dapat bertahan. and ucapan aku untuk kau. ko dah xboleh befoye foye mcm kitorg dah hahahaha ;p luv u!!
7
okay. jumpe lagi.. coming soon

i k e a k o t!

Posted in Travel on September 25, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

0
fuh semalam pergi cari barang dekat ikea. cari ape pon aku xtahulah. cari jodoh kot. jodoh dari celah celah perabut. wahahaaha

selamat hari raya

Posted in gelak ketawa on September 16, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

last
untuk sape sape yang selalu skodeng kat sini. macam ler aku xtahu hehehe! btw thanks. kalau ade gambar lagi aku update. maklumlah camera rosak. entahlah mcm mana leh jadi mcm tuh. tapi aku masih lagi akan betul kan sony alpha 200 tuh. maybe aku akan upgrade lens baru? doa kan aku. sebab aku sangat mencintai photography ni. aku beraya dia rembau,n sembilan tahun ni. dah seterusnya aku ade beberape kerja nak di settle kan. aku harap semua nya bejalan dengan lancar. amin..