Archive for October, 2009

tembakk!

Posted in Uncategorized on October 31, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

123

Advertisements

majlis akad nikah.

Posted in Uncategorized, wedding ,portraits on October 28, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

93Untitled-1
yasdee & sha

helpme!

Posted in my sayangs on October 24, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

98
nurgagah@yahoo.com
nazierahajiyahya@yahoo.com

kepale aku berat je. pening kot.pastu col mak aku.. sekali mak aku sound. mana xdemam,xpening
kau dah lama xpandang muke mak hikhikhikk(mak aku gelak).bukan xnak balik. hmm tunggula
minggu ni orang balik. orang nak balik mesti kene ade duit kan mak..

mak mesti nak kepsi kan?setiap kali kalau org balik naik bus,mesti balik tu orang belikan
mak kepsi.kalau org balik takde duit. mcm mana nak beli kepsi, mcm mana nak bg mak duit? orang
tesangkut dengan duit skrg ni. nanty bulan bulan depan orang stabil org balikk ekk..

kat sini pon kalau org slalu kuar lepak lepak pon. kawan kawan yg bayar mak.. kadang kadang nak
malu muke ni. kalau leh ganti dengan muke lembu orang dah ganti dahh.rindu bapakk!tapi dia cool kan?
relax je.yelahh bapak mesti lah cool.

demn!!! rinduu,,*
Siti Nur Gagah’s Profile | Create Your Badge
Siti Nur Gagah's Facebook Profile

motivation!

Posted in wedding ,portraits on October 22, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

l_7d1350172d7c482aacc8770c901396bbl_a34fca010ab34585853b74a7aacf7cb4l_a50455434325455088e3aa850b0b5befl_bb54b891f56e4d1baa975a57d9f6ae53

Sitinurgagah ‘N’ friends.

https://sitinurgagah.wordpress.com

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

mobile: 60.172.884.956

ym: nazierahajiyahya

i can’t see anymore.blurr

Posted in Travel on October 22, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

picnik
aku memang ade masalah dalaman sebenarnye.
Bila aku marah -> aku ambik gambar
Bila aku bengang -> aku ambik gambar
Bila aku stress -> aku ambik gambar
Bila aku rasa nak nangis -> aku ambik gambar
Bila aku rindu -> aku ambik gambar
Bila aku sedih -> aku ambik gambar
Bila aku happy -> aku ambik gambar

dan sekarang. aku patut campak camera jauh jauh ke atau aku terus maintain macam ni?? *sigh

Mampus

Posted in Travel on October 20, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

1492382653_l7

tenguk gaya aku kat facebook,aku gelak wakakka hahaha huahua hikhikhik tuh disebalik hilai tawa mcm hantu tuh memang korang akan mengambarkan, oh gagah happy,bestnye jadi gagah, happy je keje dia hari hari. dan hari ni aku ingin meluahkan.. ape yang korang nampak aku difacebook tuh sebenarnye kadang kadang belakon je weh, aku kan pandai belakon..

cuma akhir akhir zaman jahiliah ni, macam haram la pulak kan perangai
aku tu.dan orang tedekat la yang nampak perubahan dan kebangsatan mimik muke aku tuh. rase nak tendang je gagah ni.. (smpai mcm tuh sekali kawan2 aku cakap)

boleh tak aku xnak teruskan penulisan ni sebab aku SEDIH!! *uuhukk*

Bukit ampang

Posted in Travel on October 19, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

sonyalpha20010720_103676552981008_100000159903740_102452_442285_nbob and me

Siti Nur Gagah’s ProfileCreate Your Badge
Siti Nur Gagah's Facebook Profile