Archive for December, 2009

NEW YEAR dalam hutan!

Posted in Travel on December 31, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


Doakan aku selamat dalam hutan sane. hehe!

Advertisements

Majlis Resepsi,Rembau !! haha

Posted in wedding ,portraits on December 28, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Selesai sudah aksi ronggeng meronggeng family aku sabtu lepas. Pertama skali terima kasih kawan kawan aku yg datang, ally ngan mun, june ngan hang lipo, nadz ,hairi and jehan.. huhuhu sampai korg jugakk kat umah aku ehh. Aku ni dah lah jarang nak ajak kawan kawan aku dtg umah.. lagi lagi kawan KL. Wink wink..

Aku hapy sebab kenduri kenduri macam ni memang dah lama dah xbelaku since abang aku yang numbo 3 kahwin.lama laa kot. Time tuh pon aku form 1. Selekehh gile laa kot aku time tuh. Kali ni punye kenduri best sebab aku dah besar. Walawehh lehh pakai baju glamor glamor.. yang penting bukan aku yg angkat angkat pinggan. Huahuahua.. memang aku duduk depan jelahh ngan mak bapak aku jage duit dorang.

Haha, taktahu nak story cerita ni macam mana… wehhh adik bardik ku termasuk kakak ipar baru ni.. seronokkkk kene simbahhh air bebaldi baldi dengan sirap ais pagi tu?? Whahahah wahhahahaha.


Sebahagian Bersama adik bradik. yang lain mane ntahh mengular buat kerje waahhaha

Sitinurgagah ‘N’ friends.

https://sitinurgagah.wordpress.com

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

mobile: 60.172.884.956

ym: nazierahajiyahya

Majlis Sanding.

Posted in wedding ,portraits on December 28, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


ni je gamba sempat amik. oklah untuk tatapan adik bradik aku yang tenguk blog aku ni hahaha. aku dah mule risau sebab wakkaak mcm mana lahh adik bradik aku leh follow blog aku ni. haha!

Kadang-Kadang..

Posted in Travel on December 27, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


Aku tak berape suke orang cerita bende yang bukan berlaku dekat dia sempena nak ajar aku(noktah)

Aku ni bukanlah taksub sangat ngan dunia ni kadang kadang,sampaikan apa yang berlaku dekat dunia ni aku nak lakukan yang terbaikk!! asalkan ‘lepas’ cukoplah.. untuk aku tak perlu lahh macam tuh.untuk korang taktahulah.. bagi aku kejayaan yang sedikit tuh sudah puas untuk aku.. cukoplahhhh….

telinge aku dah menanahh dah ni asyik nak melayan cerita dongeng ko.. wroof!!! wrooff!!!

Akad nikah.

Posted in wedding ,portraits on December 22, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Alhamdullilahh selesai sudah majlis penikahan abang aku iaitu abdul alem haji yahya dengan aisyah rozali, aku sebenarnye xde laprepare gile gile majlis abang aku ni.sekdar megikuti je.. maybe abang aku ni,aku dah besar dahh anak dara feel memang lain gile daripada 7,8tahun dulu masa abang aku numbo 3 kahwin.so skrg aku rasa lainlahh.sayuu pon ade jugak walaupon kadang kadang aku benci gile abang aku numbo enam ni.masa dia akad nikah tuh.jatuh jugaklahh air mate ni..sayuu kot. Heee

Abang aku ade OP(officer photographer) dia sendiri,so aku ni just shoot untuk suke suke jelahh.aku malas nak jadi OP abang aku ni sebenarnye tau.sebab,dahlahh family aku bekumpul..pastu aku nak jadi OP dia plak. Ishhh takmohhlahhh..’bekerja’ untuk family ni kadang kadang amatlahh payahh! So baik lupekan.. even sedare mare pon..kang banyak songehhh buat nayee batang idung sendiri jee.. muehee

Sitinurgagah ‘N’ friends.

https://sitinurgagah.wordpress.com

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

mobile: 60.172.884.956

ym: nazierahajiyahya

photographer : sitinurgagah

edited : sitinurgagah

Tagged bersama Encik Tan ,sonyalpha.

Posted in wedding ,portraits on December 19, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

aku pengguna sonyalpha, bukanlahh aku ni nak mengagung agungkan orang cina! hmmm dari aku start pegang camera awal tahun yang lepas, bepuluh puluh bangsa melayu aku kenal yang mengunakan sony alpha, sumer menolaks setiap kali aku nak pinjam lens,flash semua. memang aku tak salah kan diorang , cuma….




Dan,aku ni selalu ikut sonyalpha punye bengkel,dan akhirnya aku dapat jugak folow encik tan (dia ade kedai menjual sonyalpha kat area umah aku) Nama dia tan chin! dann aku cukop betuahh untuk ilmu yang dia bagi untuk orang melayu macam aku.at least! aku ade pengalaman untuk shoot wedding macam ni. sony alpha memang rock sial!! hahaha
Sony alpha 200 + 50mm(mr tan) + flash(mr tan)

Sitinurgagah ‘N’ friends.

https://sitinurgagah.wordpress.com

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

mobile: 60.172.884.956

ym: nazierahajiyahya

Bali, Indonnesia

Posted in Travel on December 12, 2009 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Aku Nak sangat Masuk Bali , Dalam Pada Masa Yang Sama Aku nak Masuk Pulau Krabi Jugak.
Sebab Aku ade Idea Bila Aku sampai sana Nanty. Ok! List Masuk Dalam Book! NOTE.
Love Photography Wedding !