Archive for January, 2010

Surat Untuk Encik Boyfriend

Posted in my sayangs on January 31, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Kehadapan buah hati ku, zac efron , wah berangan kebulan nampak nya. haha baiklah serius serius. kehadapan buah hati ku encik rahsia. disini ayang nak bagitahu (bahasa zaman skrg) yang ayang nak putus kan hubungan .
boleh? hee . xdelah gurau jee. ekekke

street to the point..

1. i xsuke you sebab u kawan dengan i sebeb i femes kan?kan?
2. walaupon i ni kerja tak bagus ,tapi hati i baik. u jangan la banding2 kan i dengan exkutip perempuan yang u pandang tak pejam pejam mata tu, u walaupon bila u pandang i u akan selamanya kelip mata sebab u silau? wtf!
3. walaupon i ni malas mandi , malas gosok gigi tak bemakna i busuk!
4. kalau i ade date dengan u , tapi i pakai selipar selekeh macam aisyah 50sen, awak tak marahkan?kan?
5. saya ni sebenarnye sayang kawan kawan saya . kalau saya penting kan kawan kawan saya sampai awak jadi suami saya , boleh?
6. sumpah! saya jenis tak suka ingat bufday orang lain ,walaupon saya tahu benda tu penting?nge
7. kalau awak susah ,kalau saya tak de duit nak tolong, sorry ehh.tapi kalau saya ade duit saya tolong..
8. saya sebenarnya tak suka keluar malam. awak jangan paksa saya ehh kalau awak nak suruh saya teman awak tenguk bola ke ape,tapi saya taknak..
9. saya tak suka lelaki kuat membebel, awak tak macam tu kan?
10. saya simple! so saya xkisah awak handsome ke tak. sumpah! yee. saya xkisah.. haha

Hati Aku Dah Ilang..

Posted in Travel on January 28, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

ya, betul.semuanya dah hilang.manusia?biasalah sikap boring tuh selalu je terjadi.bila nak melupakan memory tu,wah sangat indah.kalau ape segala bentuk pon yang terjadi dekat aku. aku dah BESEDIA! besedia untuk menghadapi segala kemungkinan yang akan berlaku. sebab aku dah kosong. hati aku. hmm.

Makin Lama Memang Makin ‘Busy’

Posted in gelak ketawa on January 25, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Aku sekarang dah ‘tercampak’ kat fototeacher team.

Oh, Aku mesti merindui 100% kerja aku kat adan! hins.

*bila salah seorang ahli dah busy,negare memang tak buleh diselamatkan lagi, uhuk.. (sambil makan kuaci)

your mood is..

Posted in Travel on January 19, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

1. redang / perhentian
2. Bali,Indonnesia/krabi,thailand
3. Singapore

2010 Bajet

cabaran keluarga x race

Posted in Travel on January 18, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

manusia sekerat jalan.

Posted in wedding ,portraits on January 16, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

wah pukul 4pagi aku update blog? adekah aku dah kenape? hampehh betul la.. dah ler esok ade temujanji pukul 9pagi. so aku baru jee megenakan si nilong dengan tepong disebabkan bufday dia.dan pada masa yang same aku balas dendam kat mel jugak. puas weh.. okay lah tu dari kene kan dia sikit daripada xkene kan dia langsung kan? so.. nak tinggal amin je aku belom balas dendam.. tapi mesti kene balas dendam! sebab aku ni memang bedendam. wahahahaa..

wah kau gile.aku ade koleksi gambar bersama kakak kakak aku wahahha.baru hari ni aku berani publish siapa adik bradik aku. haa korang nak sangat kan tenguk sape disebalik sitinurgagah? ini la dia..wanita pandai menyorokkan perasaan hehehe..

dan lagi..gambar dipelamin. ohh aku upload seba aku vouge time ni haha

haha kali pertama bergambar potret bersama. maklom lah..kami ni nampak je comel,tapi slalu je tak jumpe.yang jumpe hari hari pon gado je lebih baek takpayah. hahaha.so dorang lah antara tulang belakang aku . thanks jage aku sampai jadi macam ni. tamoh gaduh gaduh ye. hikhik.

budak dua ekor lelaki kat bawah ni adelah ANAK BUAH aku. nampak, besar kan. konfem aku jalan ngan dorg,mesti cakap kami ni mcm bf gf! ohh..

Sitinurgagah ‘N’ friends.

https://sitinurgagah.wordpress.com

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

mobile: 60.172.884.956

ym: nazierahajiyahya

Outdoor !

Posted in Travel on January 15, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

agaklama dah gamar lusuh di terbiar dalam kotak kecik bilik aku.. sudah mase nye, aku upload walaupon aku xberape suke kawan kawan yg dalam ni sebab diorg beperangai seperti ungke artau beruk dalam zoo! wakakkaa. so melihatkan kesungguhan dorg yang tak besungguh tuh. makan terjadila pic pic yang serbe ringkas yang banyak dipenuhi gambar aku je wakakaka..

band yang kami tubuhkan ni tepakse aku bubarkan kerana masalah masalah disiplin kawan kawan aku yg kat dalam ni.sorang tak cukop tinggi la..sorang terlampau tinggi la sorg lagi tak tahu status kedudukan dia. hahahhaha..