Archive for February, 2010

malas.

Posted in Travel on February 25, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


aku sebenarnye malas la. tapayah lah bepure pure sangat.aku pon dah malas nak bepure pure dah bile depan ko lagi. sebab aku dah penat. bile aku keluar dengan ko, ko baik sangat kot.cakap aku baguslah.hebatlah.kelakarlah..

tapi…

tapi ko sebenarnye pembohong!bukannye aku taktahu kau selalu maki aku kat blog gune niknem ntah pape.entahlah.taksuke lah macam ni. taksuke sangat.kalau nak kutuk.kutuk depan depan. aku takpernah marah orang kutuk aku depan. kawanlah dengan aku mcm ko kawan dengan orang lain. boleh?

Advertisements

salam maulidur rasul.

Posted in gelak ketawa on February 25, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

maksud,
Bulan Rabiulawal bermaksud bulan dimana bermulanya musim bunga bagi tanaman. Mengikut kebiasaannya di Tanah Arab, sewaktu bulan Rabiulawal pokok buah-buahan mula berbunga dan seterusnya berbuah.

Maka nama bulan ini diambil sempena musim berbunga tanaman mereka. Dan setelah kedatangan Islam, Rasulullah saw telah mengekalkan nama Rabiulawal ini sehinggalah sekarang..

salam maulidur rasul korang sumer.

wajah gampang.

Posted in Travel on February 23, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


-amar. bukan nama sebenar. dia pon mcm aku jugak. nama dia fakrulhashim bin hisham. dia kata mak angkat yang bagi nama amar tu . ape ingat aku nak percaye ke? haha.

-this is my nonarogaya.haha best sebenanye gamba ni sebab latar belakang ialah langsir rumah.bapak ko aku bekenan betul langsir bilik wane hitam. kau memang akan kene peyakit kulit. tapi memang cool kalau dah pukul 4petang tapi nampak mcm pukul 9malam lagi kat bilik tu. konfem kalau ko mati tade orang tahu. fikir fikirlah. jangan sampai ko mati tade batu nisan hahahah
okaylah. i sebenarnye kene fokus kerje i wekend ni.publishlah ape yang boleh dipublish.okay bai.

malaysia dan panas.

Posted in gelak ketawa on February 17, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

ramai cakap aku ni poyo tak ingat. kemon! aku panas ni weh. panas dengan iklim kat malaysia sejak dua menjak ni.aku tahu kat nerake lagi panas. tapi itu citer yang kite xnampak. yang kite nampak ni baek kite citer kan dulu. kang kalau dah ‘tekene’ kat sane memang takdapat la nak taip blog cenggini kan. hehe

aku memang tak boleh panas sangat.sejuk sangat pon tak boleh. aku leh jadi lain macam. eee tak selese nye mak kalau macam ni.ehh tibe tibe sejak sejak aku busy tak sempat nak bukak blog. adelah beberape ungke ni duk ‘serang’ blog blog aku.serang email cakap bukan bukan pasal aku?wahh sape yang cuba mencari pasal dengan aku ni?
Dan aku nak bagitahu.memang aku xde masa sikit pon nak layan cemuhan cemuhan korang yang berbaur entah pape. jangan ingat aku tak kenal korang? ID ade dalam inbox nehh.tadehal la kalau aku nak pergi maki korang balek. cuma aku malas je.biase la ungke! kemon bebeh.
tapak kaki : ohhh weh! kami pergi tepi pantai sebelom dorang hantar aku balek rembau. cool tak? ngeh

to my bestfriend merangkap adik beradik angkat.

Posted in gelak ketawa on February 12, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

hai korang. aku rindu gile kat korang.btw , aku tahu korang ade impian. sekarang masing masing dah ade kerjaya sendiri. takdapat lah kite jumpe hari hari . ape pon aku nak cakap. selama aku kawan dengan korang. banyak yang aku belajar. sebab korang tak pernah membelakang kan aku. ala stakat gaduh sikit sikti tuh ape adehal.
yang penting. kite leh still kawan sampai mati. love love love!
oh lagi satu.aku ni jenis takpernah lupe kawan. jangan risau la. nanty kite makan steambot lagi ehh. hehe

cubaan mencari hobi baru.

Posted in Travel on February 11, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

sebenarnye dalam dunia ni kalau lah aku leh buat semua keje gile memang aku dah buat dah . salah satu keje gile yang aku nak buat tapi takut nak buat ialah TRAVEL SATU MALAYSIA. bukan takut ape. aku takut nanty mak bapak aku tak mgaku anak. tapii aku akan pergi jugak buat keje gile satu hari nanty.
orang atas ni gile sebab main moto ni tak ajak aku. haii cilake!

Berbalik kepade citer gile aku tadi .ade satu bende aku nak buat iaitu skydive! fulamakk. memang mgancam habes kalau aku kat atas udara amik gambar buat aksi muncung, konfem makcik tipah menangis menonggeng tenguk aku pose maut kat atas. hahaha

aku xdapat meneruskan taipan sebab aku asyik bersin banyak gile arini.sumpah tak selese. macam kencing tak basuhhh citt!

Memancing satu malaysia 2010

Posted in Uncategorized on February 8, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


alhamdulillah.event 3kali iaitu X plore race , FUTSAL ,PERTANDINGAN MEMANCING telah habes . terima kasih untuk crew crew yang best gile. masing masing buat kerje same same. bos pon . kerje kuat kerjee kuat. walaupon panas. tapi aku xkesahh kulit aku hitam macam arang sebab aku enjoy dengan event event berbentuk macam ni. sakit hati pon takde . makan minum dijage baekk punya. so.. relax lahh kan. jumpe lagiii next time