Archive for March, 2010

Gagah suke kucing jugak ape.

Posted in gelak ketawa on March 31, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

beberape bulan yang lalu. dan sekarang baru nak update?uduh gile perangai. maka dengan itu. aku demam. so aku MC. so relax kat rumah so…. i pon buat buat la teridur. wehh mende buat buat. tidur betul lah time ni. camera i power.dia suke amik gamba i senyap senyap. cis..saje nak tunjuk berande rumah i, bersih tak?kalau leh zoom disebalik tiang tu adelah kfc (kentucky fuck chiken)haha.pastu .. ehhh gorilla!! omaigad omaigad. aku dikejutkan dengan spesis binatang ni.sungguh.bile ko masuk?tak bagi salam pon?..wehh.dia perasan i skodeng dia weh. mati i camni.mati.masakk..habihlakonfem! konfem dia pasan i. konfem i mati kene gigit punye. haha. tapi bile jumpe bende busuk kat atas ni. i suke.. hidung mancung lak tuh.baikhati.suke makan pastu muntah sebab ko lepas makan suke lompat lompat. sudah laa sudahlaa. nanty u muntah. tapi u degil. nak jugak hiburkan i.. ;'(nah potret picture!sorilah encik itam. i bukan taknak bela u. tapi flat ni memang binatang xleh bela. sungguh. pastu umah i kecik. kongsi ngan abang i plak tu.kalau i duduk sorang i bela u okay. tapi.. u ilang tak cakap selamat tinggal pon kat i 😥 sedihh dohh.

2010 Promo.

Posted in wedding ,portraits on March 30, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

continue…

5 sebab kenape korang kene betul betul fokus pada entry kali ini adelah..

1. korang takpandai buat costum album?walaupon korang tahu ambik gambar?

2. korang tak reti membuat editing dalam pada masa yang sama?

3. taktahu bajet sebenar nak print album?

4. Tak Pandai mengunakan Photoshop?

5. dan sebagainye?

KURSUS REKABENTUK COSTUM AKAN DIADAKAN.(coming soon)

Khas untuk kenkawan sajo. yang nak jadi kawan pon boleh.

-Jika berminat sile letakkan email @ nom phone. kalau senang bagi link facebook. i bagi details kat inbox.lagi senang kalau kite jumpe.leh i tunjuk gigi besi i hikhik

sitinurgagah ‘N’ friends.

https://sitinurgagah.wordpress.com

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

mobile: 60.172.884.956

ym: nazierahajiyahya

hidup ni memang simple. so tayah serabut sangat

Posted in gelak ketawa on March 30, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

kan? i selalu pikir hidup i ni suck. tapi takpe. itu sumer perasaan je tu. tapi hati kite relax je duduk sebelah jantung dendiam.dia relax je. kenape akal kite lebih lebih nak serabut kan lagi bende yang serabut? maka dengan itu (memang i suke cakap maka la akhir akhir neh) relax. jangan serabutkan sangat kepale hotak yang aku dulu punye serabut pon memang tahap camcibai dulu.. dan sesungguhnye.. aku nak bagitahu.

1. aku sangat tak mewah
2. takde kerete dan kalau boleh taknak ada
3. dengan job job yang ade lagi sekali aku nak cakap aku tak mewah
4. aku masih lagi pinjam duit,dan baya lepas tu..
5. tolong jangan aspek dalam bank,wallet aku ade duit. tolong!

cameron highland

Posted in gelak ketawa on March 28, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


makin lama, makin sayang dengan gigi besi braces nih :’)

kene tag -.-“

Posted in gelak ketawa on March 25, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

DIRECTION : Once you’ve been tagged, you have to write a post with 16 random things, habits, or goals about you. At last, choose 5 people to be tagged, listing their names and why you chose them.

1. Aku dah benti kerje
2. dan memilik kerja yang agak bagus sekarang :’)
3. semasa kecil pernah ingin sepak classmate sebab muke dia mcm hape ntah
4. pernah bercita cita menjadi pramugari GRED A yang takde kudis. sekali umur 2tahun amik kau kudis cam ape ntah banyak kot.
5. sangat penakot dengan hantu hantu.tu yang kadang kadang leh naik hantu bile jumpe hantu..
6. sangat pemalas. taktahu nak kemas benda yang besepah.
7. pernah becinta dengan lelaki yang handsome,tinggi,kacak tapi tade duit..
8. tak pernah fly masa duduk asrama dulu,sebab penakot..
9. pernah sayang kawan gile gile.dan sekarang pon
10. paling lama pernah takmandi 3hari. masuk 4hari tepakse mandi sebab memang bau sampah pastu..
11. selalu berangan tepijak 10ribu.pastu amik simpan bawah katil. waaahhhh
12. pernah dapat markah 100% subjek agama masa dajah tige.gile kau mane tak kembang..
13. mempunyai (jap kire gune jari)13 orang anakbuah.dan setiap tahun dari skrg.aku rase mcm bile raye je kalau leh nak buat OT. hahaha
14. handphone yang aku gune skrg.handphone kawan aku.jehan :’) terharunye.ni kes handphone hilanglah ni.babi sape yang amik.
15. selalu berangan yang bapak aku ade compony sendiri, yang aku xpayah susah susah nak gi intebiu mane mane syarikat.perhh padan muke takdapat..
16. tak pernah ade adik angkat. mahu pon kakak angkat..kaki terangkat selalu

Aku nak tag berape orang ni.tau tau jawap tau.dah jawab bgtahu saye :
1 . kupas
2. june owez cacat
3. mia
4. am si setan
5. fahrin ahmad

Pernah Tersuka tak dengan blogger lain?

Posted in gelak ketawa on March 21, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Pernah tak? Macam aku. pernah..

Aku memang suke bace beberape blog (tapi takpayahla aku link) lagi senang setiap kali aku bukak blog tuh setiap kali jugak lah aku akan bukak blog anda anda dan anda.walaupon anda tak update entry. dan bila bace punye bace punye bace! wow! aku tersuka kau la weh..

sampai berangan rangan ape yang kau taipkan kat entry. pasal itu pasal ini. wah . gile betul penangan kau ye. kalah pengat pisang ciktimah.tapi kalau korang tersuka aku? bgtahu tau. sebab aku nak sangat tau sape yg tengah suke aku sekarang. leh main pelok pelok..

macam. ehh aku tengah suke kau la sitinurgagah.

korang rasa tak macam nak pelok seseorang yang korang sayang?

Posted in gelak ketawa on March 19, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Aku ? ade. selalu. hari hari. setiap masa. kalau boleh setiap kite tengah sakit hati.sedih hmm… tapi nak pelok tak semesti boyfrend. kalau boleh sape sape je . mcm skrg? teringin betul nak pelok mak aku. tapi dia kat kampung.  kadang kadang niat nak pelok dia sambil nangis ade. tapi malu.. sebab aku mcm tak diajar untuk mcm tu masa kecik kecik. everything kene tabah.

Kene tabah!

segala yang datang aku belom pernah lagi becerita sambil menangis dekat orang yg aku sayang.sebab itulah. aku belajar untuk tabahkan hati.padahal aku nak sangat menangis!tapi takboleh. maybe dah biase.  sekarang pon.. uwa nak nangis nye! see..

sape je ade kat sisi aku skrg? yang ade . dekstop gedabak ni jelah. at least ade kucing pon dah okay. tade lah aku jadi gile becakap dengan bende yang xde jantung. (sedihnye)