Archive for April, 2010

perhentian island,malaysia

Posted in Travel on April 25, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

bila plan a takjadi. astleast kita ade bekap untuk plan b .wahahahha gile trojan perangai. percutian agak tak ramai kali ni.tapi ok takramai pon kita suke. korang happy tak? tak?tak? bhahaha. bila aku wat entry ni . ombak masih terngiang ngiang lagi kat kepale aku. wahh sumpahh weiii tenangg weiii :B dan korang sumer kelaka. hahahaha

segala galanya nya mungkin. thanks God :’) continue

semua orang macam terdesak

Posted in gelak ketawa on April 13, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

i hate everyone . they should all go die
* suri ram ram ram,surirammm, suriram yang manis*

semasa i bangun, padahal tidur baru je beberape jam. betul weh , penat weh. walaupon i takde credit di talifon . setiap hari mesti dapat 2,3 message dari scandel . message mintak duit . dan message kejut subuh dan aku bace mesti nak dekat azan zohor . bodo betul perangai

tapi i inesen dengan message mintak duit . dan tibe tibe i terpikir, woo manusia memang selalu terdesak . sebab ape tedesak? nak makan tade duit ke ? nak belanje kawan makan ke sebab ko dah mule rase segan setiap kali kalau keluar mesti kawan ko akan baya kan makanan untuk ko? atau kau memang mintak duit sebab nak simpan bawah bantal ? semata mata? apa kau gila?

pesoalan bende ni . macam hape je kan nak jawap. baik tayah jawab! Abdfsfhjshfwbabi =.=”

*kau gagah . bile nak bayar utang aku?

mabul,sabah teh tarik.

Posted in gelak ketawa on April 6, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

agak nak dekat setahun jugak kite tak bekumpul kan korang?ingatkan makin lama tak jumpe makin putih la muke masing masing. tak jugak . masih sama ngan wane kulit masa kat mabul dulu. hitam!! kakakakaahh.. apa apa pon tengkiu korang arrangekan bende ni. makasih banyak banyak . makasih juga pada mamak kat NZ tu. dah la hitam gelap legam. makanan mahal. wifi takde. heee

promo wedding 2010

Posted in wedding ,portraits on April 2, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Kepada yang berminat untuk hire saya for wedding (hari bersejarah anda), sekarang saya sudah boleh buka tempahan untuk wedding 2010 . Untuk inquiry boleh email saya terus di sitinurgagah@gmail.com

Sitinurgagah ‘N’ friends.

https://sitinurgagah.wordpress.com

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

mobile: 60.172.884.956

ym: nazierahajiyahya