Archive for May, 2010

singapore .

Posted in Travel on May 27, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

alhamdulilah . untuk siapa siapa yang taktahu singapore adelah wish list travel yang aku nak sampai dulu bila aku dah buat pasport . dan akhirnya sampai jugak . dengan slr takbwak . hanya bebekal kan camera compax abang aku . pejalanan untuk ke singapore ni memang kene diteruskan walaupon aku kecewa okay! kecewa takdpt nak beraksi disana . tape janji smpai .

insya allah . kalau tiade aral melintang puting beliung bagai. akan ke balii insya allah. tak kisah la kemana. asalkan aku mahu sampai ke indonnesia . harapan untuk tahun ni kalau tak menjadii . kite skip ketahun hadapan .

Advertisements

I don’t have time for this.

Posted in gelak ketawa on May 16, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

akan ke singapore . away!
akan balik dalam dua tiga hari lagi . semuanya harap selamat pegi dan balik. —

selamat hari ibu. hajah aminah, ehh minah -.-

Posted in my sayangs on May 2, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

saje nak makan pelempangg sebab entry pasal emak. gi letak gamba ikan tutop muka ni. dah kenape? =.=

*semenjak aku semakin membesar . aku dah pandai membezakan mak betul dan mak tiri* -.-”

gambar pertama : psstt bapak. bila nak kawen lagi satu?-.-” bhaha
gambar kedua : ohh comel mak sebegitu. takjadilah. mak tetap numbor satu! :’)