Archive for June, 2010

taiping , perak .

Posted in Travel on June 27, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

first time sampai taiping . excited kalau pergi tmpt tak pernah pergi .
credit to fizah harun . for snapping .

Advertisements

abang nombor 5 masih single -_-“

Posted in my sayangs on June 24, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

stalker -_-

Posted in Travel on June 20, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


gamba ketika di pehentian .

gamba masuk hutan baru baru ni .

Posted in Travel on June 5, 2010 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


thanks . hutan cengal kali ni ade trip camping kitorg yang paling jauh . ape yang aku belaja bila masuk hutan kali ni adelah pukat ikan tengah tengah malam . sungai yang besar. mancing ikan tengah tengah malam jugak . kene angkat masa tidur ,bangun bangun je kat sungai.

korang kalau berminat nak join trip trip mcm mana jumlah. lagi ramai lagi best . kalau korang nak pergi. bagitahu siap siap. aku akan bagi detail kalau adelagi trip ni.