Archive for February, 2011

Hawa+amat, The Solemnization

Posted in wedding ,portraits on February 28, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Photographer / Editer
Tel : +6017 – 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com
Photo : https://sitinurgagah.wordpress.com/

YM : nazierahajiyahya@ yahoo.com

Advertisements

Hawa+amat, The Solemnization

Posted in wedding ,portraits on February 28, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

 

Photographer / Editer
Tel : +6017 – 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com
Photo : https://sitinurgagah.wordpress.com/

YM : nazierahajiyahya@ yahoo.com

terima kasih ,

Posted in gelak ketawa on February 21, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

tibetibe teringat ade org cakap kat aku .

“aku percaya yang kau akan berjaya kat luar sana…”

Menyelam.

Posted in Travel on February 21, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

 

Great movie! Sanctum

dive ni mahal , sekali dive rm80 , dah lepak pulau . takkan nak dive sekali je . paling paling 4kali punya nak dive ditempat yg berbeza . itu untuk sape gile dive . untuk yang dive sebab nak ambik gamba dalam air je(mcm aku) sekali dah cukop .

selagi divesky aku takbuat, selagi tu bende yg aku nak buat dlm hidup aku ni tak tercapai .

ok sambung pasal dive , aku hampir lupa nak dive. kalau boleh dh tanak dah. ok cukoplah.cukoplahh aku dh rasa. terusterang . bila sanctrum ni keluar wayangg . aku mcm jadi excited T_T

berbalik kepada sanctrum , main beli je tiket taktahu pun cerita pasal dive divee ni .oh!

bila aku tgk movie tu . lagilagi bila nampak mula mula cerita dh dalam air, dah pegang tangki semua. dlm otak fresh ohhh fresh balik aku dive dulu dulu. zaman dive , rindu bhaii . kat dlm tu aku faham dr awal smpai akhir. kawan aku yg takpenah dive. dia kata tak faham . ade satu part tu. bila salah sorg divers kebocoran gas , dan cepat panik so kawan dia nak share udara . kat situ boleh nmpk sape yg betul dan sape yg salah. kawan aku dh mengamuk. kenapa diver yg 1 ni rampas gas divers nombor 2,. yes sume salahkan divers yg 1. tapi untuk divers divers kat luar sana. tindakan diver rampas balik gas kat muke divers nombor 2 ni BETUL. ok panjangg kan huraian ini -.,- .

sebb ape? sebab , divers nombor 2 tu perempuan , then dia panik , gas dia yg bocor .  thats all!

ape yang aku tertarik dalam movie ni sebab , dive ni risiko. tak semua boleh buat . kau tak reti berenang , tapi semangat kau kuat , ko cool , kau boleh dive . 1minit kau dalam air kau takboleh benafas . kau mati ! simple gile kau mati dlm air mata kau terbukak .

T_T

sentapan

Posted in Travel on February 16, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah


represh for the nextweek .

Posted in wedding ,portraits on February 16, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

photographer : sitinurgagah

edited : sitinurgagah

mobile: 60.172.884.956ym: nazierahajiyahya
For enquiry, please email tositinurgagah@gmail.com

event hari wilayah .

Posted in Uncategorized on February 16, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah