Archive for April, 2011

sitinurgagah I

Posted in Travel on April 27, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

phatong, phuket

Advertisements

When people spell my name wrong..

Posted in Travel on April 26, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Star cruises

Gambar market sekeping , Nak tahu apa yg saya rindu kan?

Posted in Travel on April 25, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Mak tak laratt lompat dah noxxx T_T

,  line intenet kadang kadang ada kadang kadang takde .  kadang kadang bila update status ke apa tup tup line takde so takdapat balas komen komen alaha itu pun nak sentap . faham situasi la. nnt jmpe depan depan baru burak . cool kan macam tu?

  • rindu nak tenguk tv  kat bilik yang masa kat rumah cerita tu macam bosan alahai kalau boleh alih cecepat , tapi kat cruises mcm jadi tabiat pulakk smpai smpai bilikk tenguk tv .
  • rindu nak call operater dalam tu mintak air panas .
  • rindu call suruh tuka towel selang mandi
  • rindu bawang T_T diaa mcm jahat kekadangg rugi tak shoot video dia tgh tukaa bajuu pakai spender tetengah laluannn
  • rindu nak supper makan kul 11 malam yang lauk dia mcm lauk tengahari
  • rindu nak makan steak yang order je mesti amik steakkk . sebab free!
  • rindu nak lepak tingkat atassss sekaliii .tenguk bulan
  • rindu nak naik tangga turun tanggaa .
  • rindu bilikkk esp .
  • rindu geng ang ang angg *wakaka aku hari hari tgk video bodoh tu wehh wahai bodoh sekaliann wakaka*
  • lembu.. lembuuu. lembuuuuuuuuuuuuuuu ~

krabi+phuket II

Posted in Travel on April 25, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

First Day – Phuket + krabi + cruises

Posted in Travel on April 24, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

pukul 5pagi dah bergerak dari kl terus ke penang , sebab naik starcruise nanti memang dekat penang . ye memang kat penang . memang tekejut dapat tiket pergi krabi phuket naik cruises . sapa tak gayat wehh . rosmah mansur pun gayat . tapi dia xleh lah naik cruises tu kot kangg rambut dia serabai dia mana suka rambut srabai srabaii ni (lari topikk tengok tengok)

pejalanan menaiki kereta viva, sebab save pastuu laju bayang kan dr penang kul 6 betolak dari kl sampai pukul 10 sempat jalan jalan kat komtar . nak becakap pasal komtar , sampao pun penang ! yay . mood nampak sebijik kapal libra tepacakk dari jauhh parking tepii buat kami menjerit jerit mcm kerang kene kopekk hidup hidup . GAYAT . pastu macam wehh wehh kita naik ni ke wehh? wehh wehhh ada ikan besar tak kat sini? weh wehh ade datuk takk datuk zakaria hitam ke mcm pisau cukur tuu waha!

muka kerekk , mementang dapat naik kapal , cuba naik bus? mcm jubuq mukaa memasinggg

sampai sampai ingat kan dah lambat sebab macam tak de orang punn T_T , sekali adaaa lah wehh gagah tuh laa kau mukaa tak mandi pastu cuak kene tinggal kapal . sampai sampai check-in okay . kapal pun ade kastam bagai semua tu macam aiport cuma kapal tak check kuku je bila nak masuk -_-”

eh tapii ehh tapii semuaaaaaaaaaaaaaa cina lah weh , hanat betul . mana nak tanya semua dah lah first time semua adoii memainlahhhh semuaa orangg ni dah laa panas .sekali guide kitorg tu br smpai . so dia lah yg settle kan semua passport semua so

tayah beratur sendiri , cop sendiri semua diorang buat .

cruise + krabi+ phuket

Posted in Travel on April 21, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Travel ++ Mood

Posted in Travel on April 12, 2011 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

 

Insya allah saya akan kongsi kan pengalaman menarik saya nanti . pasti . doakan perjalanan saya , Insya allah! Amin! Moga selamat pergi dan selamat balik .