Archive for March, 2012

Posted in wedding ,portraits on March 28, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

sekejap je dah masuk bulan empat , dan dah nak masuk 4 bulan aku berdarah manis . manis sangat lah sebab baru makan gula-gula . Nak buat benda baik memang banyak dugaan nya . teringat kata-kata kawan saya dia cakap ,

you just have to be determine. nak buat benda baik di jalan Tuhan, memang banyak dugaan. even until now, saya masih rasa perit dugaan masa nak kahwin. tapiii, bukan semua orang tu diuji time nak kahwin – u know, depends. as long as u be strong macam batu, takda hal punya.

disebabkan ini blog wedding dan setiap kali wedding saya akan cuba bercakap dengan bakal pengantin , beborak dan macam macam dugaan yg saya dengar dari mulut diorang , ada yang sampai give up , ada yang bejalan lancar .kadang-kadang seronok tengok pejalanan relationship diorang . ada yang mcm ilang arah . lagi 2 3 bulan bbaru tesedar . mungkin ini dugaan atau syaitan yg menghalang perasaan seseorang itu untuk excited nak bina masjid ni . org cakap makin nak kahwin ni , makin kene banyak lah bedoa solat dan sabar .

saya selalu berdoa akan kebahagian ex2-client saya , moga berbahagia dan dapat baby cepat-cepat ! hehe

Advertisements

Posted in wedding ,portraits on March 21, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

book wedding / potrait outdoor untuk menikmati diskaun 20% dari harga asal ,

email butiran ke : sitinurgagah@gmail.com

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

Posted in wedding ,portraits on March 20, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

take a camera , share the beauty.

Posted in wedding ,portraits on March 18, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

untuk siapa siapa yang ingin membuat outdoor + pre-wedding +family potraits boleh sms terus kepada saya 017 288 4956 ,

shoot and burn or shoot with album,

Posted in wedding ,portraits on March 15, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

Disebabkan oleh…

Posted in wedding ,portraits on March 14, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Disebabkan oleh permintaan yang terlampau ramai, saya telah mengambil keputusan untuk membuat 15 perkara tentang saya:

1) Saya.
2) Saya.
3) Saya.
4) Saya.
5) Saya.
6) Saya.
7) Saya.
8) Saya.
9) Saya.
10) Ya. Saya lagi.
11) Kali ini bukan awak. Tapi saya.
12) Awak ingat ni page awak ke nak cakap pasal awak? Sekarang kita cakap pasal saya lah.
13) Woi!! Di belakang sana! Awak cakap pasal ape huh?? Baik awak cakap pasal saya sekarang jugak!!!!
14) Saya akan buat satu library penuh dengan buku tentang saya.
15) Saya.

Posted in Travel on March 14, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

alhamdulillah . setiap dugaan yang datang setakat ni mungkin ada hikmah , dan rezeki saya tidak pernah putus. mungkin perkataan “bullshit” adalah “makanan” saya setakat ni . tidak kenal lepastu judge memang tak masuk akal dan sangat bodoh rupanya mungkin anda cukop bagus sangat nak menamakan seseorang yang anda tidak kenal dengan nama tu . *tumbuk kang*

oh lagi satu , saya tidak memerlukan orang yang tidak menyukai saya dalam blog saya sendiri , pergi BELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!