Archive for April, 2012

Posted in wedding ,portraits on April 21, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah



by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah  sitinurgagah@gmail.com +017 288 4956

Posted in gelak ketawa on April 21, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

sibuk betulla akhir akhir ni. banyak kerja yang pending. bila pending so melambak lambak laa yang keje pending tu besusun dekat whiteboard . pastu bila dah dateline gelabahh nak siapkan terpaksa overnight sampai nasi lemak pun jadi mangsa kene stay ovrnight jugaak *lambat buangg* .

promo, april 2012

Posted in wedding ,portraits on April 18, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

sitinurgagah@gmail.com +017 288 4956

Portraiture of dila+asyraf II

Posted in wedding ,portraits on April 13, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

https://sitinurgagah.wordpress.com/
flickr : sitinurgagah

diorang ni pestime je jumpe memang perangai gile gile, dgn watak diorang tak sangka yang diorangg ni seorang peguam +co pilot . apa apa punn tahniah! untuk wedding korang . dengar dengar bulan enam. jangan lupa jemput makan nasi minyakk koranngg nanty , hehe

Posted in wedding ,portraits on April 13, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Portraiture of dila+asyraf I

Posted in wedding ,portraits on April 11, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

semalam pentabalan agong, semalam jugak kitorang buat outdoor ni. nasib baikk agong bagi cuti . sebenarnya semalam tu dpt  tido empat jam je sebab pergi layan ruhaida rahim , sbb dia gila pukul 3pagi muka macam pukul 10 pagi, pastu bangun bangun hujan lebat kat kl . tibetibe gelapp. dh ckp dalam hati dah ni.konfem tak dapat shoot diorang ni. sbb janji memula pukul 10pagi..harap harap jangan laa tak jadi lagi. nasib baik jadi hehe

masa keluar2 kete je nak jumpa diorang ni. aku memang nampak riak semangat mukaa diorang ni nak shoot.nasib baik diorang pndai bagi mimik muka. senang keje laa ckp  ngan diorangg ni. aku pulak yang penat. hahahhaha tp last last diorang penat jugak. :p ni ada beberapa keping yang hujan tuu memang berbaloii.sbb rumput ada basahh basah sikit.

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

Posted in wedding ,portraits on April 2, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

buat masa sekarang saya tidak ada facebook / twitter disebabkan kene hack(godam) oleh binatang mana ntah , so kalau korang semua nak tnya apa apa boleh click comment dan saya akan balas disitu . atau boleh email , sms , call dan boleh melihat lagi banyak gamba di

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/

facebook : sitinurgagah