Archive for June, 2012

Posted in Travel on June 20, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

aku tak tahu ini kali ke berapa aku jejak kaki kat sini . slalu nya kalau aku dah pergi satu tempat ni. aku taknak jejak kaki dahh cukopp jee satu kali.maybe singapore ni walaupun diorang ni macam kita je.tapi keliling dia bila jejak je kaki feel macam lain mcm. nak pegi jauh jauh duit takde. so agak agak nk rasa otak fresh. pegi sini jalan-jalan

tapi macam pelik pulak.orang melayu kat sini semua cantik handsome handsome. padahal kat kl jarang jugak jumpe.paling paling aku suke part driver teksi.semua peramah.tapi bila kau turun je ambik kau tambang sampai tiga puluh ringgit.padahal bape minit je.

Siti Nur Gagah
Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel :+6017 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com

Advertisements

Posted in Travel on June 20, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Assalamualaikum ,selamatpagi , syukur kepada tuhan atas bakat yang dia anugerahkan kepada saya lagi harini , DIA boleh bagi , dan DIA boleh tarik balik .

kita je keene kosissten bedoa dekat dia agar dia tak tarik apa apa yang dia bagi kat kita. maybe kalau dia tarik jugaak satu hari nanti. mungkin dia lebih tahu apa yang terbaik untuk kita.

Posted in wedding ,portraits on June 17, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Siti Nur Gagah
Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel : +6017 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com

anyone?

Posted in wedding ,portraits on June 11, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Siti Nur Gagah
Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel : +6017 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com

azhan+aini reception, kota bharu

Posted in wedding ,portraits on June 8, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

kekok pulak edit gamba kawan baik sendiri . dan sayu pun ada tenguk kawan aku sorang ni dah kahwin. kawan baik pulak tuhh.ingat lagi masa time blaja sama sama dulu. kat kolej.aku ngan dia kosisten susah sama sama ,ingat lagi masa aku nak makan takde duit.dia yang banyak tolong.tak bekira satu haram punn :’| skrg ni dia dah kawen. dia pangkat abang dah ,dia tua setahun dr aku.aku happy dia dah jmpe pilihan dia. cantik pulak tuhh hehe

jehan. tahniah untuk kau haha kau dah kahwin pasni turn aku pulak. doa doa kan jodoh aku tauu. aku kahwin kau takk datangg kau siapp eh. untuk aini.awak untung dapat jehan ni.dijamin and harap awak pun boleh jadi bestfriend kita pulak pasni 🙂

Siti Nur Gagah
Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel : +6017 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com

http://www.flickr.com/photos/gagahtravel/?saved=1

azhan+aini reception, kota bharu

Posted in wedding ,portraits on June 8, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Siti Nur Gagah
Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel :+6017 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com

azhan+aini reception, kota bharu

Posted in wedding ,portraits on June 7, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

lepas je buat kerje ngan amin. esuk tu terus rushing pergi kelantan. jehan ni kawan aku. kawan baik jugaak. gile dia tak mengamuk masa nikah aku tak pergi. terus dia book kan flight pergi reception dia kat kelantan . sebab dia tahu aku ni naik bus mesti tak nak. ok sorang sorang?naik bus?8jam? T_T

Siti Nur Gagah
Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel : +6017 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com