Archive for November, 2014

portraiture zaki+fizah (ep.II)

Posted in Uncategorized on November 10, 2014 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

IMG_9210

pertama sekali , tahniah banyak banyak buat kawan , merangkap kakak , kakak yang garang ok . aaa gagahh sedihh bilaa nak taipp ni kak . isk isk. ingat takk dulu kitaa kenal mcm manee kak. ingat sebayaa sekali kakak. hahahahahah .terima kak, terima kasihh sebab kawan dengan gagah , jaga gagah , i know u kakak . entahlahh. start jee kita bejabat tangan sampai skrg kita kawan kak.

IMG_8797

benda paling gagah teharu dapat shoot pre wedding akak . ingat takk kita tido sebantal, travel sama sama,  rindu nyaaa. even berapa ramai org dtg kat gagah, akak still setia ngan gagah kak. dan gagahh pun setia ngan akak. terima kasih sebab percaya ngan gagah, jujur ngn gagah, jaga gagahh, gagah happy untuk akak bilaa akak bgtau gagahh akak nakk kahwin. sangat sangat. gagah sayang akak , hehe peluk!

continue

portraiture zaki + fizah , (EP.1)

Posted in Uncategorized on November 9, 2014 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

font3

comin’ soon !

Siti Nur Gagah
Female Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel :+6017 288 4956
whatapps/sms/call

http://www.flickr.sitinurgagah

“Sometimes you have to forget what you feel, and remember what you deserve”

Posted in Uncategorized on November 5, 2014 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

adra

thank you adra , mama love you banyak sangat .11 months already! besuk tengahari kitaa main tatih tatih lagii ehh, sebab awak mcm mama bangun tengahari jugak , -_-“

zira+hadi episode 2

Posted in Uncategorized on November 5, 2014 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

IMG_78381

Siti Nur Gagah
Female Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel :+6017 288 4956
whatapps/sms/call

http://www.flickr.sitinurgagah