Archive for the Travel Category

Don’t force other people to like you.

Posted in Travel on July 9, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Our packages start from MYR1560 per event!

Posted in Travel on July 2, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

ramai tak tahu saya boleh shoot gamba kahwin , boleh booking skrg

Siti Nur Gagah
Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel : +6017 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com

Posted in Travel on July 1, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

comin’ soon bebehh , can’t wait

backpack , O yeah

Posted in Travel on June 20, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

aku tak tahu ini kali ke berapa aku jejak kaki kat sini . slalu nya kalau aku dah pergi satu tempat ni. aku taknak jejak kaki dahh cukopp jee satu kali.maybe singapore ni walaupun diorang ni macam kita je.tapi keliling dia bila jejak je kaki feel macam lain mcm. nak pegi jauh jauh duit takde. so agak agak nk rasa otak fresh. pegi sini jalan-jalan

tapi macam pelik pulak.orang melayu kat sini semua cantik handsome handsome. padahal kat kl jarang jugak jumpe.paling paling aku suke part driver teksi.semua peramah.tapi bila kau turun je ambik kau tambang sampai tiga puluh ringgit.padahal bape minit je.

Siti Nur Gagah
Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel :+6017 288 4956
Email : sitinurgagah@gmail.com

Posted in Travel on June 20, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

Assalamualaikum ,selamatpagi , syukur kepada tuhan atas bakat yang dia anugerahkan kepada saya lagi harini , DIA boleh bagi , dan DIA boleh tarik balik .

kita je keene kosissten bedoa dekat dia agar dia tak tarik apa apa yang dia bagi kat kita. maybe kalau dia tarik jugaak satu hari nanti. mungkin dia lebih tahu apa yang terbaik untuk kita.

Posted in Travel on May 24, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

siapa tak frust . hari kau nak masuk tu lah bungy jumping . gforce tutop . memang tak boleh belahh . muka dah excited spend rm98 kumpul sehari singgit nak main punya pasal , siapa suruh pergi hari khamis?

knpe tak pergi wekend? knpe nak pergi wekend ramai-ramaii tahii tu . kene repeat balik laa ni masuk sana . siapa nak teman? siapa nak teman sekali masuk rm80++ . siapa ? *berak*

Posted in Travel on May 21, 2012 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah