Archive for the Uncategorized Category

Posted in Uncategorized on August 11, 2015 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

1

Advertisements

humble dan teruskan berbuat baik .

Posted in Uncategorized on August 5, 2015 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

image1

kite tak tahu hati orang kan. sapa sapa je. kadang2 orang yang kita trust dan langsung takpenah pernah fikir yang dia akan melakukan benda yang tak masuk akal sebenarnya akan berlaku jugak. tapi takpa. kita sebagai manusia bukan hak kita nak melawan, biar allah yang selesaikan. dan sampai skrg tak tahu motif apa yg dia cuba lakukan.

aku orang2 mcm ni, aku jauhkan je. hati aku tak langsung sakit. cuma tanya hati dia,sakit or tak.sakit hati takk.camtuu lah. kalau ada. better pegi minum air zamzam banyak banyak lahh kot..

image2-1

perhatian.perhatian.

Posted in Uncategorized on June 25, 2015 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

assalamualaikum. sebelum ni ade beberapa client tanya kak gagahh ada buat printing sepertii kad kahwin . bunting .tshirt . yes ada. memang ada. cuma sebelum ni ambik tak banyak sangat sebab busy. now. ada berita gembira dan beberapa tenaga yang boleh diharap. kak gagah sudi ambik semua /segalanya yang berkaitan printing.paling kak gagah banyak terima tempahan ade frame gamba. canvas amboii tamakk ehhh kalau bolehh dinding dapor punn nak gantung mukee korang.eekekeke. so bolehh wasappp/call : jangan memaluuu

info.sitinurgagah@gmail.com

Tel :+6017 288 4956
whatapps/sms/call

Printing Word Cloud vector concept illustration on black

yustie+deanna , istana negara lama.

Posted in Uncategorized on April 3, 2015 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

IMG_7291

IMG_7282

Siti Nur Gagah
Female Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel :+6017 288 4956
whatapps/sms/call

http://www.flickr.sitinurgagah

Aqiqah muiz , taman kosas

Posted in Uncategorized on April 3, 2015 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

1

alhamdulillah.  terima kasih puan maria sebab sudi hire saya. dh lama tak shoot akikah ni sebenarnya.sampai sampai je disambung muka tenang ahli keluarga puan maria ni. cari jugak mane la puan maria ni. alahai kecik kecik jee diaa cpmel comel duduk ngan anak dia . btw thank you. makanan sedap. semoga muiz jadi anak yang soleh k. tido jee diaa ehh.. 😛 IMG_4487

Siti Nur Gagah
Female Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel :+6017 288 4956
whatapps/sms/call

http://www.flickr.sitinurgagah ampang

huda + fahkti , seremban

Posted in Uncategorized on March 25, 2015 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

IMG_2652

kawan aku. kawan kepada kawan.masa trip pegi pehentian terus jadi geng. kelakar sangat lah dia ni suke gelak.lagi dia gelak lagi aku kutuk.tahniah kawan dah kahwin. tahniah, suami ko punn boleh tahan kelakar jugak. kene lah tu.ade dua org lagi geng kita belum kahwin.kita doakan diorg dipetemukan jodoh dan kita sama sama bahagia, aminnIMG_2541

Siti Nur Gagah
Female Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel :+6017 288 4956
whatapps/sms/call

http://www.flickr.sitinurgagah

huda+fakhti

Posted in Uncategorized on March 6, 2015 by sitinurgagah All Rights Reserved.© All photos and content of this website Copyright 2006-2011 All images and photographs are property of Siti Nur Gagah

IMG_1668

Siti Nur Gagah
Female Photographer
Sitinurgagah Photography
Tel :+6017 288 4956
whatapps/sms/call

http://www.flickr.sitinurgagah